Alle boeken van Suzanne Vermeer

Op zoek naar de boeken van Suzanne Vermeer? Suzanne Vermeer is een van de meest populaire auteurs in Nederland. Wist je dat er inmiddels al bijna 50 titels onder deze naam uitgegeven zijn? Hier lees je meer over de auteur zelf, vind je alle boeken van Suzanne Vermeer op een rij en lees je meer over het nieuwste boek van deze schrijver.

Alle boeken van Suzanne Vermeer op volgorde

Hieronder vind je alle boeken van Suzanne Vermeer op volgorde van uitgave. De boeken zijn gewoon los te lezen, dus je kunt de titel kiezen die je het meest aanstaat. De boeken worden uitgegeven in de serie zomerthrillers en in de serie winterthrillers. Zo kun je tijdens de zomervakantie een lekker zomers boek erbij pakken en kun je de romans vol sneeuw en kou bewaren voor de kerstvakantie.

Alle zomerthrillers van Suzanne Vermeer

 1. All-inclusive (2006).
 2. De vlucht (2008).
 3. Zomertijd (2008). 
 4. Cruise (2009). 
 5. De suite (2010). 
 6. Bella Italia (2011).
 7. Bon Bini Beach (2012). 
 8. Route du Soleil (2013). 
 9. Goudkust (2014). 
 10. Costa del Sol (2015). 
 11. Hittegolf (2016). 
 12. Het paradijs (2017). 
 13. Super de luxe (2018). 
 14. Het strandhuis (2019). 
 15. Zuidenwind (2019).
 16. Souvenir (2020).
 17. Waterland (2020).
 18. Lentevuur (2021). 

Serie Roadtrip Paula Visser

 1. Roadtrip (2022).
 2. Koraalrif (2022).

Alle winterthrillers van Suzanne Vermeer

 1. Après-ski (2009). 
 2. Zwarte piste (2011). 
 3. Noorderlicht (2012). 
 4. Het chalet (2013). 
 5. Winterberg (2014).
 6. Mont Blanc (2015). 
 7. Sneeuwengelen (2015).
 8. Het chalet (2015)
 9. Lawinegevaar (2016).
 10. Winternacht (2017).
 11. IJskoud (2018). 
 12. Sneeuwexpress (2019).
 13. Midwinter (2020). 
 14. Lawinegevaar (2020).
 15. Nachtvorst (2021). 
 16. Gletsjer (2022).

Lauren Martens op volgorde

 1. Zomeravond
 2. Dwaalspoor

E-books / korte verhalen van Suzanne Vermeer

Wat is het beste boek van Suzanne Vermeer?

Wat het beste boek van Suzanne Vermeer is, dat is uiteindelijk een persoonlijke keuze. Maar sommige boeken springen er nu eenmaal meer uit dan andere. De latere titels van deze auteur zijn boeiender dan de eerdere titels. De beste boeken van Suzanne Vermeer zijn volgens ons:

 1. Nachtvorst
 2. Lawinegevaar
 3. Winternacht
Nachtvorst Suzanne Vermeer

Nachtvorst

Volgens een Noorse mythe verdwijnen 15-jarigen in de bossen. Als Lieke hoort dat er weer een tiener is vermist, gaat ze op onderzoek uit.

Bekijk ook:  Nieuwste boek van Karin Slaughter

Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er wordt al snel gespeculeerd over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio vijftienjarige kinderen laat verdwijnen.
Vijfentwintig jaar later wordt Lieke door haar vriendin Birgit gebeld. De Nachtvorst heeft weer toegeslagen. En deze keer is de zoon van hun vriendin Freya verdwenen. Lieke vertrekt naar Stavanger om samen met Birgit op onderzoek uit te gaan. Komt de waarheid nu eindelijk boven tafel?

Beste boek Suzanne Vermeer

Lawinegevaar

Advocate Chantal Donkers moet tegen wil en dank de zorg voor haar nichtje Fenna op zich nemen. Alsof dat niet moeilijk genoeg is, lijkt Fenna’s moeder ook nog in de problemen te zitten.

Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.
Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’

Winternacht

Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween.
Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de weken die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen…

Serie Roadtrip van Suzanne Vermeer

Roadtrip

Paula Visser is met haar man Theo op rondreis langs de Amerikaanse westkust. Met een camper leggen ze de route af waar ze al jaren van dromen en eindelijk hebben ze de qualitytime waar ze zo aan toe zijn. Maar wanneer Paula in Las Vegas iemand uit haar verleden tegenkomt, slaat de vakantiestemming om. Als enkele dagen later Theo spoorloos verdwijnt, is ze volledig in paniek. Wat volgt is een nachtmerrie die alleen maar groter wordt wanneer het lichaam van een vermoorde man wordt gevonden…

Bekijk ook:  De boeken van David Ellis, schrijver én rechter

Dit boek zal waarschijnlijk eind april uitgegeven worden. Het duurt dus nog even voor het in de schappen ligt.

Koraalrif

Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assistent Lucy. Om Jims naam te zuiveren moet Paula er tijdens haar reis door Amerika samen met privédetective Stewart achter komen wat er met Lucy is gebeurd.
Terwijl Paula en Stewart het leven van een vrouw die zo onzichtbaar mogelijk door het leven ging proberen te ontrafelen, worden zij met harde hand tegengewerkt. Wanneer hun zoektocht hen van L.A. naar Mexico leidt, komt een noodlottige confrontatie steeds dichterbij…

Wat is het nieuwste boek van Suzanne Vermeer?

In principe komen er jaarlijks altijd twee boeken uit onder de naam Suzanne Vermeer: een winterthriller en een zomerthriller. Hieronder vind je het nieuwste boek van Suzanne Vermeer.

Gletsjer

Gletsjer

Tijdens een skivakantie verongelukt Maaikes zus. Maar sloeg het noodlot toe, of speelt er meer?

Voor wie zijn de boeken van Suzanne Vermeer?

De boeken van Suzanne Vermeer worden vaak bestempeld als vrouwenthrillers. Het zijn geen thrillers waar de rillingen van over je rug lopen, maar het zijn spannende boeken waarmee je je in je vakantie echt even kunt ontspannen. Het zijn boeken die wellicht een beetje voorspelbaar zijn, maar die lekker weglezen, waardoor je toch steeds naar de volgende bladzijde wilt. Voor thrillerfanaten zijn de winterthrillers wellicht aantrekkelijker dan de zomerthrillers, omdat die spannender aandoen, ook door de beschrijvingen van de omgeving. Maar ga je lekker op vakantie naar de zon en mis je nog een boek in je koffer, dan is een zomerthriller van Suzanne Vermeer beslist een aanrader. Lekker spannende boeken om aan de rand van het zwembad of op een handdoekje aan zee te lezen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord