Alle boeken van Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay

Heb jij destijds ook het boek ‘Haar naam was Sarah’ gelezen? Dan ben je wellicht ook benieuwd naar de andere boeken van Tatiana de Rosnay. Inmiddels zijn er al meer dan 11 miljoen boeken van Tatiana de Rosnay verkocht. De schrijfster wordt vertaald in meer dan 40 talen. Haar boeken zijn dan ook zeker populair te noemen.

Alle Nederlandse boeken van Tatiana de Rosnay

We noemen hieronder alleen de boeken die ook naar het Nederlands vertaald zijn. Dit zijn alle boeken van Tatiana de Rosnay:

Engelse en Franse boeken van Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay is tweetalig, zoals je ook al aan de titels hierboven kunt zien. Als je op zoek bent naar alle boeken van Tatiana de Rosnay, dan zal je in het Engels en Frans wellicht nog onvertaalde titels tegenkomen. Wij doen ons best om de bovenstaande lijst met alle boeken van Tatiana de Rosnay zo compleet mogelijk te houden. Mis je nog een boek? Laat dan gerust hieronder een reactie achter, dan voegen we het toe aan deze lijst.

Bekijk ook:  Jack Ryan boeken, de Amerikaanse James Bond van Tom Clancy

Nieuwste boek van Tatiana de Rosnay

In 2021 zal er een nieuw boek van Tatiana de Rosnay verschijnen. De titel van dit boek is Dit leven is van jou. Oorspronkelijk is dit haar debuutroman, maar dit boek is nooit eerder verschenen. Het gaat over een verrassende vriendschap tussen een eenzaam kind en een oude dame die dakloos is. Het boek zit vol met bijzondere levenslessen, zoals we ook in de eerdere romans van Tatiana de Rosnay gewend zijn.

Een andere Franstalige schrijver die wij onder de aandacht hebben gebracht is Maurice Leblanc. Wellicht zegt deze naam je nog weinig, maar als we de naam Arsène Lupin noemen, dan gaat er vast wel een belletje rinkelen. Bekijk hier de boeken van Arsène Lupin op volgorde. Houd je meer van historische romans? Dan raden wij je de boeken van Santa Montefiore aan.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord