De Jasmijnserie van Elena Conrad

Uitgeverij HarperCollins kondigde onlangs een nieuwe boekenserie aan: De Jasmijnserie. En omdat deze serie erg geschikt is voor liefhebbers van de boeken van Sante Montefiore en Nicky Pellegrino, waren wij meteen alert. Op deze pagina lees je meer over De Jasmijnserie van Elena Conrad. Welke boeken zijn er uitgegeven en welke titels mogen we nog verwachten? Waar gaat De Jasmijnserie over?

De Jasmijnserie van Elena Conrad op volgorde

  1. De Jasmijnvilla (Originele titel: Der Jasminblütengarten)
  2. Nog niet bekend (Originele titel: Der Jasminblütensommer)

Deel 1: De Jasmijnvilla

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

Wanneer komt het tweede deel van de Jasmijnserie uit?

Op dit moment is nog niet bekend wanneer het tweede deel van de Jasmijnserie uitgegeven zal worden, maar het boek is in Duitsland in ieder geval al uitgegeven. Waarschijnlijk hoeven we er dus niet zolang op te wachten. Wanneer er meer bekend is over het tweede deel van de Jasmijnserie, dan lees je dat hier. Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook:  De boeken van Frank van Marwijk - bekend van Lichaamstaal.nl

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord