Nieuwste boek van Anne Jacobs

Kun jij de boeken van Anne Jacobs ook niet wegleggen? Dan ben je vast benieuwd naar het nieuwste boek van Anne Jacobs. Voor alle fans van haar boeken hebben we goed nieuws, want binnenkort komt haar nieuwe boek uit. Hieronder lees je meer over het nieuwste boek van Anne Jacobs.

Wanneer komt het nieuwste boek van Anne Jacobs uit?

Het nieuwste boek van Anne Jacobs is uitgegeven op 11 januari 2022. Het gaat om het vijfde deel uit de serie Het weesmeisje: De belofte van het weesmeisje. Ook voor juni 2022 is er weer een nieuw boek van Anne Jacobs aangekondigd, ditmaal het derde deel in de Landhuis-serie: Hoop voor het landhuis.

De-belofte-van-het-weesmeisje

De belofte van het weesmeisje

De belofte van het weesmeisje is het vijfde deel uit de serie Het weesmeisje. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In De belofte van het weesmeisje staan we aan het begin van het nationaalsocialisme in Duitsland. Hitler komt aan de macht en dat betekent dat er een gevaarlijke periode voor de familie aanbreekt. Het boek is nu al te reserveren bij bol.com. Je kunt hierbij kiezen voor achteraf betalen. Zo weet je zeker dat je jouw serie compleet kunt maken en betaal je pas wanneer je het boek ontvangen hebt.

Komen er nog meer delen in de serie over Het weesmeisje?

Op dit moment is er nog niets bekend over een mogelijk zesde deel in de serie Het weesmeisje. In het Duits is er ook nog geen zesde deel uitgegeven. Mocht hier meer over bekend worden, dan kun je dat hier vinden. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook:  25 romans die zich afspelen in ItaliĆ«

Nieuw deel in de serie Het landhuis

Nieuwste boek Anne Jacobs Landhuis-serie

Hoop voor het landhuis

Hoop voor het landhuis is het derde deel uit de serie Het landhuis. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Hoop voor het landhuis lees je hoe Franzisca en haar man de rust opzoeken en naar het platteland vertrekken. Het landhuis komt in handen van hun kleindochter, Jenny. Dat verloopt allemaal niet echt vlekkeloos en het opstarten van het restaurant loopt de nodige vertraging op. Wanneer er dan ook nog allerlei geheimen boven water komen bij het verbouwen van de kelder, vraagt Franzisca zich af wanneer het verleden haar met rust zal laten.

Tip van de redactie

Genoten van de boeken van Anne Jacobs? Dan vind je de historische detectives van Julie Klassen of de historische familiesaga’s van Jennifer Donnelly misschien ook mooi.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord