Nieuwste boek Diana Gabaldon

Diana-Gabaldon-nieuwste-boek

Wellicht heb jij de serie Outlander op Netflix al bekeken. De serie was een enorm succes, maar de boeken van Diana Gabaldon zijn misschien nog wel ene groter succes. Fans kijken steeds weer reikhalzend uit naar haar nieuwste boek. In dit geval is haar nieuwste boek het negende deel in De reiziger. In het Engels is dit één dik boek, maar in het Nederlands is het verhaal verdeeld over twee banden.

Kun jij ook niet wachten tot deze boeken uitkomen? Volgende week is het zover, maar je kunt het boek hier alvast reserveren.

Nieuwste boek Diana Gabaldon 2022

Hieronder vind je meer informatie over de twee delen in de Reiziger-reeks die in februari 2022 uitkomen. Het nieuwste boek van Diana Gabaldon komt er nu echt aan!

Vertel het de bijen – I

Fraser’s Ridge, 1779. Claire en Jamie zijn eindelijk herenigd met hun dochter Brianna, haar man Roger en hun kinderen. Het gezin bij elkaar hebben is een droom die de Frasers voor onmogelijk hadden gehouden. Maar zelfs hier in het achterland van North Carolina zijn de gevolgen van de oorlog voelbaar. De spanningen in de koloniën zijn groot en de emoties lopen hoog op onder de bevolking. Jamie weet dat de loyaliteit van zijn pachters niet vanzelfsprekend is. Daarbij bestaat de kans dat de naderende oorlog ook hen zal treffen.

Brianna en Roger hebben hun eigen zorgen. Wat als de dreiging waar ze in de twintigste eeuw aan ontsnapten hen weet te volgen? En was de familiehereniging het waard om de gevaren van de achttiende eeuw te trotseren? Niet zo ver van de Ridge komt de jonge William Ransom langzaam in het reine met de ware identiteit van zijn vader, terwijl Lord John Gray vetes bijlegt en nieuwe gevaren het hoofd biedt – zowel voor zichzelf als voor zijn zoon.

Bekijk ook:  Boek Mannen zonder vrouw van Haruki Murakami

Ondertussen sluipt de Amerikaanse Revolutie dichterbij. Voor Jamie en Claire staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Eens dreef de jakobistische opstand de geliefden bijna voorgoed uit elkaar. Zal deze revolutie hetzelfde doen?

Diana Gabaldon Vertel het de bijen

Vertel het de bijen – II

Hierboven kun je de synopsis van beide boeken lezen. In het Engels is dit negende deel namelijk in één band uitgegeven, maar een vertaling omvat soms net wat meer woorden dan het origineel. Tot op heden is er alle lof geweest voor de Nederlandse vertalingen van de reeks van Diana Gabaldon, dus ook hier hebben wij weer het volste vertrouwen in. Uitgeverij Boekerij heeft het boek uitgegeven in twee delen.

Wanneer komt het nieuwste boek van Diana Gabaldon uit?

Vertel het de bijen ligt vanaf 22 februari 2022 in de winkels. Wil je het boek als een van de eersten in huis hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om het vooruit te bestellen bij bol.com via een van de links hierboven. Natuurlijk kun je vertrouwd achteraf betalen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord